This website uses cookies to enhance your experience.

En Fiende Og Dø For (DVD)

Teorien om Pangea - ideen om at alle verdensdeler en gang har hengt sammen - ble flittig diskutert av forskere i tiårene etter at Alfred Wegener lanserte teorien i 1912. Til tross for trusselen om en verdenskrig, besluttet tyskerne å sende ut en ekspedisjon for å lete etter bevis for at Wegener
Price
kr 99,00 - kr 60,00 kr 39,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Teorien om Pangea - ideen om at alle verdensdeler en gang har hengt sammen - ble flittig diskutert av forskere i tiårene etter at Alfred Wegener lanserte teorien i 1912. Til tross for trusselen om en verdenskrig, besluttet tyskerne å sende ut en ekspedisjon for å lete etter bevis for at Wegener hadde rett. Dette er utgangspunktet for den svenske thrilleren En Fiende Å Dø For.

Året er 1939. Ekspedisjonen som setter kurs mot Svalbard ledes av en tysk geolog (Axel Phral), mens skuta styres av den norske kapteinen (Sven Nordin) og hans russiske besetning. Til tross for besetningens entusiasme, vokser det gradvis fram en politisk konflikt med bakgrunn i den stadig mer spente relasjonen landene imellom. Alt kompliseres ytterligere når den svenske sprengningseksperten Gustav (Richard Ulfsäter) og den tyske forskeren Leni (Jeanette Hain) forelsker seg i hverandre.

Når England og Frankrike så erklærer krig mot Tyskland, befinner alle på båten seg plutselig midt i en global maktkamp. Til tross for at alle mener at politikk ikke har noe med forskning å gjøre, tvinges hver og en til å velge side - til og med den nøytrale svensken.

Skuespillere
Allan Corduner, Godehard Giese, Jeanette Hain, Tom Burke, Sven Nordin, Axel Prahl, Juha Leppäjärvi og Richard Ulfsäter
Specifications
Item No. 8717418354794
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Krig
Aldersgrense 15
Undertekst Norsk, svensk
    Loading
    Loading