This website uses cookies to enhance your experience.

En Serie Uheldige Hendelser / Dr. Seuss' Katten (DVD)

Lemony Snickets En Serie Uheldige Hendelser (2004) Lemony Snicket forteller historien om Bauedelaire, tre unge foreldreløse, Violet, Klaus og Sunny, som mens de leter etter et nytt hjem blir tatt av en gruppe rare familier og andre mennesker, inkludert Lemony Snicket, som forteller historien, og
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Lemony Snickets En Serie Uheldige Hendelser (2004)
Lemony Snicket forteller historien om Bauedelaire, tre unge foreldreløse, Violet, Klaus og Sunny, som mens de leter etter et nytt hjem blir tatt av en gruppe rare familier og andre mennesker, inkludert Lemony Snicket, som forteller historien, og starter med den utspekulerte og feige grev Olaf som vil ta bort arven sin. Violet er den eldste, 14 år gammel, og er den modigste av de tre. Det mellomste barnet er den eneste gutten, 12 år, som er ekstremt intelligent og besatt av ord, og Sunny, den yngste, snakker et språk som bare søsknene hennes kan forstå og har en tendens til å bite.

Skuespillere
Jim Carrey, Meryl Streep, Liam Aiken, Emily Browning, Billy Connolly, Timothy Spall


Dr. Seuss' Katten (2003)
Sett dere til rette i sofaen eller finn dere en stol, for nå kommer herlige dr. Seuss! Katten i hatten spilles av Mike Myers, den berømte komikeren. Filmen åpner med to barn på en kald og våt dag, når moren deres er på jobb og de ikke har noe å leke. Så spankulerer moroa inn i form av en katt som drar latter ut av hatten sin. Det blir ordentlig vilt når katten og mannskapet hans (som går under navnene Ting én og Ting to) tar over huset til Conrad og Sally i denne fine familiefilmen som går rett hjem!

Skuespillere
Mike Myers, Alec Baldwin, Kelly Preston
Specifications
Item No. 7332504990420
Format DVD
Sjanger Familiefilm
Aldersgrense 7
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading