This website uses cookies to enhance your experience.

In The Line Of Fire (1993) / I Skuddlinjen (4K Ultra HD + Blu-ray)

Frank Harrigan er en tøff Secret Service-veteran som har viet det meste av sitt voksne liv til arbeidet. Prisen han har måttet betale er sitt privatliv. Forsatt er han preget av sitt livs fiasko, den skjebnesvangre dagen i Dallaas for 30 år siden da han var satt til å breskytte president John F.
Price
kr 279,00
incl. tax
Pre-order: coming on 6/28/2021
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Frank Harrigan er en tøff Secret Service-veteran som har viet det meste av sitt voksne liv til arbeidet. Prisen han har måttet betale er sitt privatliv. Forsatt er han preget av sitt livs fiasko, den skjebnesvangre dagen i Dallaas for 30 år siden da han var satt til å breskytte president John F. Kennedy. Nå vender fortiden tilbake med full kraft. Den sittende presidenten hat mottatt drapstrusler, og staben i det Hvite Hus har satt Frank på en rutine-etterforskning. Oppdraget tar en dramatisk vending når han oppdager at det blant de potensielle attentatsmennene bifinner seg en profesjonell morder.

Skuespillere Aidan Gillen, Carice Van Houten, Charles Dance, Emilia Clarke, Iain Glen, Clint Eastwood, Rene Russo, John Malkovich, Dylan McDermott, Gary Cole, Fred Dalton Thompson, Tobin Bell, John Mahoney, Gregory Alan Williams, Jim Curley
Specifications
Item No. 1302636
Utgitt 2021
Format 4K Ultra HD + Blu-ray
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15
Antall disker 2
Spilletid 2 t 8 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading