This website uses cookies to enhance your experience.

Karate Kid (1984) (4K Ultra HD + Blu-ray)

80-tallsklassikeren Karate Kid er et spennende ungdomsdrama om kampsport, romantikk, motgang og ære, med Ralph Macchio og Oscar-nominerte Pat Morita i hovedrollene. Filmen er regissert av John Guilbert Avildsen (Rocky). Farløse Daniel har flyttet til Los Angeles fra østkysten, og står nå overfor den
This product cannot be ordered at the moment.
Description
80-tallsklassikeren Karate Kid er et spennende ungdomsdrama om kampsport, romantikk, motgang og ære, med Ralph Macchio og Oscar-nominerte Pat Morita i hovedrollene. Filmen er regissert av John Guilbert Avildsen (Rocky).


Farløse Daniel har flyttet til Los Angeles fra østkysten, og står nå overfor den nesten umulige oppgaven med å finne nye venner. Men når han blir offer for den hensynsløse mobbingen til en brutal gruppe karateelever kalt Cobraene, oppstår det vennskap mellom Daniel og Ali - ekskjæresten til Cobraenes leder. Daniel vil gjøre alt for å kunne slå tilbake mot bøllene og imponere sin nye venninne, men er nervøs for en direkte konfrontasjon med den farlige banden. Når han oppdager at altmuligmannen Miyagi er en mester i kampkunst, ber Daniel ham derfor om å bli undervist i karate. Under Miyagis kyndige instruksjon utvikler Daniel ikke bare sine fysiske evner, men også den nødvendige selvtilliten for å kunne overkomme oddsene han har mot seg.

Specifications
Item No. 52GSU3100610
Utgitt 06.05.2019
Format 4K Ultra HD + Blu-ray
Sjanger Action
Aldersgrense 12
Antall disker 2
Spilletid 2 t 7 min
Undertekst Norsk
Se alt av Karate Kid
    Loading
    Loading