This website uses cookies to enhance your experience.

Salt (4K Ultra HD + Blu-ray)

Item No. 125160
Når en russisk avhopper hevder at CIA-offiseren Evelyn Salt (Angelina Jolie) er en sovende agent, anklages hun samtidig for å planlegge mordet på den besøkende russiske presidenten. Salts overordnede overbevises snart om at hun er involvert i en internasjonal konspirasjon, og hun må risikere både
Price
kr 279,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Når en russisk avhopper hevder at CIA-offiseren Evelyn Salt (Angelina Jolie) er en sovende agent, anklages hun samtidig for å planlegge mordet på den besøkende russiske presidenten.


Salts overordnede overbevises snart om at hun er involvert i en internasjonal konspirasjon, og hun må risikere både sin manns og sitt eget liv for å bevise at forræderen er en annen. Det er ingen tvil om at Salt er målet for en intens jakt - men hvem er hun egentlig?Salt, regissert av Phillip Noyce (Rabbit-Proof Fence, The Quiet American), er en heftig blanding av fullblods actionfilm og nervepirrende spionthriller. I hovedrollen finner vi Angelina Jolie som Evelyn Salt, mens hennes CIA-sjef spilles av Liev Schreiber (X-Men Origins: Wolverine).

Specifications
Item No. 52GSU6236555
Utgitt 23.05.2016
Format 4K Ultra HD + Blu-ray
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Spilletid 1 time 44 minutter
    Loading
    Loading