This website uses cookies to enhance your experience.

Sherlock Holmes (4K Ultra HD + Blu-ray)

Robert Downey Jr. og Jude Law setter sitt minneverdige preg på rollene som Holmes og Watson i denne dristige nytolkningen av Sherlock Holmes, der den berømte snushanen fremstilles som en handlingens mann med - selvfølgelig - et uforliknelig intellekt. Når Holmes og hans trofaste støttespiller får
Price
kr 279,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Robert Downey Jr. og Jude Law setter sitt minneverdige preg på rollene som Holmes og Watson i denne dristige nytolkningen av Sherlock Holmes, der den berømte snushanen fremstilles som en handlingens mann med - selvfølgelig - et uforliknelig intellekt.

Når Holmes og hans trofaste støttespiller får sin hittil vanskeligste sak viser mesterdetektiven seg å være like formidabel fysisk som psykisk. Han møter en ny fiende og må avdekke en dødelig intrige som kan ødelegge landet og kaste om på verdens maktbalanse, samtidig som en sjarmerende, kvinnelig svindler (Rachel McAdams) fra Holmes' fortid legger snubletråder i veien for våre helter. Holmes er dessuten lite begeistret for at Watson ønsker å slå seg til ro med sin utkårede, og gjør sitt beste for å stikke kjepper i hjulene. Men er det mulig å redde verden helt alene?

Skuespillere
Eddie Marsan, Jude Law, Kelly Reilly, Mark Strong, Rachel McAdams, Robert Downey Jr.
Specifications
Item No. 1302506
Reutgitt 07.09.2020
Utgitt 2009
Format 4K Ultra HD + Blu-ray
Sjanger Action
Aldersgrense 15
Antall disker 2
Spilletid 2 t 3 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading