This website uses cookies to enhance your experience.

Smurfene 2 (4K Ultra HD + Blu-ray)

I den morsomme familiefilmen Smurfene 2 skaper den onde trollmannen Gargamel et par småslemme Smurfelignende skapninger. Han kaller dem Rampene og håper at de vil hjelpe ham å utnytte den mektige og magiske Smurfeessensen. Men Gargamel oppdager raskt at bare en ekte Smurf kan gi ham det han ønsker.
Price
kr 279,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I den morsomme familiefilmen Smurfene 2 skaper den onde trollmannen Gargamel et par småslemme Smurfelignende skapninger.


Han kaller dem Rampene og håper at de vil hjelpe ham å utnytte den mektige og magiske Smurfeessensen. Men Gargamel oppdager raskt at bare en ekte Smurf kan gi ham det han ønsker. Og bare en hemmelig trolldom som Smurfeline kjenner, kan forvandle Rampene til ekte Smurfer.Gargamel kidnapper derfor Smurfeline og tar henne med til Paris, der han som verdens beste trollmann har millioner av beundrere. Nå må Gammelsmurf, Klønesmurf, Sinnasmurf og Jålesmurf vende tilbake til vår verden, gjenforenes med sine menneskevenner Patrick og Grace Winslow - og selvfølgelig redde Smurfeline!

Specifications
Item No. 52GSU6236565
Utgitt 2016
Format 4K Ultra HD + Blu-ray
Sjanger Familiefilm
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 2
Spilletid 1 time 45 minutter
Undertekst Norsk tale
    Loading
    Loading