This website uses cookies to enhance your experience.

Immortals (3D Blu-ray + Blu-ray + DVD)

Den brutale og blodtørstige kong Hyperion (Mickey Rourke) og hans morderiske herakliske hær herjer Hellas på leting etter den forsvunne Epirus' bue. Med buen som vil gjøre ham usårbar kan konge velte Olympens guder og bli den suverene herskeren over hele verden. Med nådeløs effektivitet ødelegger
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den brutale og blodtørstige kong Hyperion (Mickey Rourke) og hans morderiske herakliske hær herjer Hellas på leting etter den forsvunne Epirus' bue. Med buen som vil gjøre ham usårbar kan konge velte Olympens guder og bli den suverene herskeren over hele verden.


Med nådeløs effektivitet ødelegger Hyperion og hans legioner alt i deres vei, og ingenting ser ut til å kunne stanse den onde kongens fremmarsj. Etter som landsby etter landsby utryddes, sverger steinhoggeren Thesevs (Henry Cavill) å hevne sin mors død i et av Hyperions angrep. Når Thesevs møter det sybilliske oraklet Fedra (Freida Pinto) blir hun overbevist om at de fryktelige utsiktene til den unge mannens fremtid er nøkkelen til å stanse ødeleggelsene. Med hennes hjelp samler Thesevs en liten gruppe krigere og omfavner sin skjebne i et siste, desperat slag der menneskehetens fremtid står på spill.

Specifications
Item No. 2053231
Utgitt 2011
Format 3D+2D Blu-ray + DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Antall disker 3
Spilletid 1 time 50 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading