This website uses cookies to enhance your experience.

Kubo Og Det Magiske Instrumentet (3D Blu-ray + Blu-ray)

Skaperne av "Bokstrollene", "ParaNorman" og "Coraline" er tilbake med en ny storslått animasjonsfilm, "Kubo og det magiske instrumentet". Gjør deg klar for en fantastisk filmopplevelse. Med norske stemmer av bl. a. Ingrid Bolsø Berdal, Jesper Leporanta, Hans Marius Hoff Mittet, Svein Tindberg og
Price
kr 179,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Skaperne av "Bokstrollene", "ParaNorman" og "Coraline" er tilbake med en ny storslått animasjonsfilm, "Kubo og det magiske instrumentet".


Gjør deg klar for en fantastisk filmopplevelse. Med norske stemmer av bl. a. Ingrid Bolsø Berdal, Jesper Leporanta, Hans Marius Hoff Mittet, Svein Tindberg og Anne Marie Ottersen.


Den unge gutten Kubo forsørger seg og den syke moren sin ved å opptre på landsbyens marked. Han forteller storslagne eventyr og heltesagn ved hjelp av det magiske instrumentet sitt. Men han vet ikke at moren hans egentlig er datteren til Månekongen, og at hun flyktet fra farens rike da Kubo ble født fordi hun var forelsket i et menneske. Nå vil Månekongen ha Kubo tilbake, og han sender morens skumle tvillingsøstre for å hente ham hjem igjen. Det eneste som kan gi Kubo styrke til å stå imot Månekongen, er den magiske rustningen til faren - den største samuraien verden noensinne hadde sett. Godt hjulpet av sine to følgesvenner, en påpasselig apekatt og en klumsete bille, må Kubo legge ut på en eventyrlig reise for å finne delene til rustningen. 


 


Bonusmateriale
Kubos Reise
Verdenshjørner
Kommentarspor
Og Mer!

Specifications
Item No. 52GSB8310014
Utgitt 20.02.2017
Format 3D Blu-ray + Blu-ray
Sjanger Familiefilm, Fantasy
Aldersgrense 9 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 42 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, (Norsk tale)
    Loading
    Loading