This website uses cookies to enhance your experience.

Savannens Helter (3D Blu-ray + Blu-ray + DVD)

For å dra nytte av 3D-funksjonen trenger du en 3D-TV samt en Blu-Ray-spiller med støtte for 3D. 3D-briller følger ikke med filmen. På den afrikanske savannen lurer alle dyrene på hva som skjedde med vannet som plutselig forsvant. Deres stadig økende tørst blir en stor bekymring, og spesielt når det
Price
kr 149,00 - kr 120,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
For å dra nytte av 3D-funksjonen trenger du en 3D-TV samt en Blu-Ray-spiller med støtte for 3D. 3D-briller følger ikke med filmen.


På den afrikanske savannen lurer alle dyrene på hva som skjedde med vannet som plutselig forsvant. Deres stadig økende tørst blir en stor bekymring, og spesielt når det siste gjenværende vannhullet voktes av en rivaliserende bøffel og flere neshorn. Den modige surikaten, Billy, og hans beste venn, den fredelige løven Sokrates, begir seg ut på leting etter vann.På veien møter de hanen Charles, som har et sjeldent følge med seg: En isbjørn, en kenguru, et spesielt dyr fra Tasmania og to Galápagos-skilpadder. De er langt borte fra sine egne, ødelagte hjemland, og de håper å finne en bedre fremtid i Afrika. Smith har bygget en stor demning for å samle vann til sin luksusresort. Her er det samlet politikere fra hele verden for å delta i en konferanse for å redde miljøet. Dyrene bestemmer seg for å kalle inn til sin egen konferanse.

Specifications
Item No. 460308
Utgitt 2010
Format Blu-ray
Sjanger Animasjon
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 2
Spilletid 1 time 33 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading