This website uses cookies to enhance your experience.

Step Up 3D (3D Blu-ray)

Luke er en foreldreløs gatedanser som gjør alt han kan for å unngå å bli kastet ut av det eneste hjemmet han har - et nedkjørt varehus i New York som er tilfluktssted for unge dansere fra hele verden. De som bor her er som en familie, og har sitt eget danseteam som de kaller The House of Pirates.
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Luke er en foreldreløs gatedanser som gjør alt han kan for å unngå å bli kastet ut av det eneste hjemmet han har - et nedkjørt varehus i New York som er tilfluktssted for unge dansere fra hele verden.


De som bor her er som en familie, og har sitt eget danseteam som de kaller The House of Pirates. For at crewet skal kunne overleve må de slå rivalene i The House of Samurai i en kommende konkurranse der de beste danseteamene i hele verden møtes i kampen om en stor pengepremie. Vi følger Luke gjennom byens mangfoldige undergrunnsmiljøer på jakt etter nye talenter som kan hjelpe "piratene" til å vinne konkurransen. Omsider finner han de to danserne han trenger, Natalie og Moose.


 


For å dra nytte av 3D-funksjonen trenger du en 3D-TV samt en Blu-Ray-spiller med støtte for 3D. 3D-briller følger ikke med filmen.

Specifications
Item No. 1905431
Utgitt 2010
Format 3D Blu-ray
Sjanger Drama
Aldersgrense 7 år
Spilletid 1 time 47 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk
    Loading
    Loading