This website uses cookies to enhance your experience.

Vaiana (3D Blu-ray + Blu-ray)

Item No. 150713
Vaiana handler om en eventyrlysten tenåring ved samme navn, som ved hjelp av halvguden Maui, seiler ut på et dristig oppdrag for å bli en ekte sjøfarer og redde sitt folk. For tre tusen år siden, seilte verdens største eventyrere over det enorme Stillehavet, hvor de oppdaget de mange øyene i
Price
kr 229,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Vaiana handler om en eventyrlysten tenåring ved samme navn, som ved hjelp av halvguden Maui, seiler ut på et dristig oppdrag for å bli en ekte sjøfarer og redde sitt folk.


For tre tusen år siden, seilte verdens største eventyrere over det enorme Stillehavet, hvor de oppdaget de mange øyene i Oseania. Men brått stoppet seilasene - og ingen vet nøyaktig hvorfor. Fra Walt Disney Animation Studios kommer "Vaiana", en feiende flott CG-animert film om en eventyrlysten tenåring, som seiler ut på et vågalt oppdrag for å redde sitt folk.På reise møter hun den mektige halvguden Maui, som veileder henne i forsøket på å bli en ekte sjøfarer. Sammen legger de ut på en actionfylt reise over det åpne hav, der møter de enorme monstre og seiler mot umulige odds, men underveis innfrir Vaiana sine forfedres søken og oppdager den ene tingen hun selv alltid har søkt: sin egen identitet.

Specifications
Item No. NY-VAIANA3D
Utgitt 19.06.2017
Format 3D Blu-ray + Blu-ray
Sjanger Barn, Animasjon
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 2
Spilletid 1 time 54 minutter
Undertekst Norsk (Norsk tale)
    Loading
    Loading