This website uses cookies to enhance your experience.

Batman Collection (Blu-ray)

Samleboks med de fire første Batman-filmene, regissert av henholdsvis Tim Burton (de to første) og Joel Schumacher. Batman (1989) Gotham City er et mørkt og uhyggelig tilfluktssted for kriminelle, styrt av den korrupte sjefen Carl Grissom (Jack Palance) og terrorisert av en sadistisk vandal og
Price
kr 199,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Samleboks med de fire første Batman-filmene, regissert av henholdsvis Tim Burton (de to første) og Joel Schumacher.


Batman (1989)
Gotham City er et mørkt og uhyggelig tilfluktssted for kriminelle, styrt av den korrupte sjefen Carl Grissom (Jack Palance) og terrorisert av en sadistisk vandal og morder kjent som The Joker (Jack Nicholson). Men det tar ikke lang tid før en mystisk, kappekledt skikkelse som kaller seg Batman (Michael Keaton) er etter dem og forpurrer deres skumle planer. Journalisten Vicki Vale (Kim Basinger) er også på jakt etter dem - og hun vil finne ut hvem Batman egentlig er.


 


Batman Returns (1992)
Denne gang må Batman (Keaton) kjempe mot to bisarre kjeltringer: Like hensynsløst som en katt fanger en rotte, jakter Kattekvinnen (Michelle Pfeiffer) - men hennes bytte er mennesker. Og opp av kloakken kommer den ondskapsfulle Pingvinen (Danny DeVito), fast bestemt på å knuse alt han hater ved hjelp av sin armé av morderiske pingviner. Men han har ikke regnet med Batman, som ikke vil gi seg før rettferdigheten nok en gang har seiret.


 


Batman Forever (1995)
Batman (Val Kilmer) er tilbake igjen, denne gangen for å kjempe mot Two-Face (Tommy Lee Jones) og The Riddler (Jim Carrey). Til hjelp har han den vakre doktoren Chase Meridian (Nicole Kidman) og trapeseksperten Robin (Chris O'Donnell).


 


Batman & Robin (1997)
Mr. Freeze (Arnold Schwarzenegger) og Poison Ivy (Uma Thurman) utgjør den største utfordringen hittil for vår kappekledde venn Batman (George Clooney) og hans partner, Robin (O'Donnell). Mr. Freeze har en kaldblodig plan: å fryse ned Gotham City og tilintetgjøre byens innbyggere. Poison Ivy er på sin side en livsfarlig skjønnhet med drepende kyss og dystre hensikter som omfatter hele verden. Når disse to slår seg sammen, kan ingen føle seg trygge. Utstyrt med flunkende nye kjøretøy og spesialutviklede våpen tar Batman og Robin opp kampen for å redde Gotham City fra byens største trussel noensinne. Men de skal få ytterligere hjelp i kampen mot ondskapen - av ingen ringere enn Batgirl (Alicia Silverstone)…

Specifications
Item No. 1000393749
Utgitt 2013
Format Blu-ray
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Antall disker 4
Spilletid 8 timer 18 minutter
Undertekst Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk
    Loading
    Loading