This website uses cookies to enhance your experience.

Beverly Hills Cop Collection (Blu-ray)

Samleboksen inneholder alle Beverly Hills Cop filmene med Eddie Murphy i hovedrollen. Beverly Hills Cop (1984) - Regi: Martin Brest Det er fullt kjør i denne drivende actionkomedien med Eddie Murphy som Axel Foley, en gatevant Detroit-purk som jakter på sin beste venns morder i Beverly Hills. Axel
Price
kr 249,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Samleboksen inneholder alle Beverly Hills Cop filmene med Eddie Murphy i hovedrollen.


Beverly Hills Cop (1984) - Regi: Martin Brest
Det er fullt kjør i denne drivende actionkomedien med Eddie Murphy som Axel Foley, en gatevant Detroit-purk som jakter på sin beste venns morder i Beverly Hills. Axel lærer seg raskt at hans ville stil ikke passer inn i Beverly Hills politidistrikt, som gir to betjenter (Judge Reinhold og John Ashton) i oppgave å sørge for at situasjonen ikke kommer ut av kontroll. Axel tar de to formelle detektivene med på jakten, og opplever et enormt kulturkrasj i sin muntre, forrykende jakt på rettferdighet.

Beverly Hills Cop 2 (1987) - Regi: Tony Scott
Axel Foley (Eddie Murphy) er tilbake - tilbake der han ikke hører hjemme! Han opererer som superhemmelig spion i det hippe forbrytermiljøet i Sør-California, der han fyrer av et arsenal av skudd og vittigheter som sitter som skudd mot en gjeng internasjonale våpensmuglere. Judge Reinhold og John Ashton er også tilbake som Murphys lovhåndhevende hjelpere.

Beverly Hills Cop 3 (1994) - Regi: John Landis
Axel Foley (Eddie Murphy) drar tilbake til Beverly Hills til en skikkelig berg-og-dal-banetur i Wonderworld fornøyelsespark! Axel får følge av sine gamle kompiser Billy Rosewood ( Judge Reinhold) og Serge (Bronson Pinchot), og blir det hotteste, nye tilskuddet når han oppsporer skurkene i parkens forlystelser, forestillinger og den underjordiske labyrinten.
Specifications
Item No. N059052BSP01
Utgitt 10.02.2020
Format Blu-ray
Sjanger Actionkomedie
Aldersgrense 15
Antall disker 3
Spilletid 5 t 12 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading