This website uses cookies to enhance your experience.

Edge of Darkness (Blu-ray)

Thomas Craven (Mel Gibson) er en durkdreven mordetterforsker i Boston-politiet. Når hans eneste barn, 24 år gamle Emma, blir myrdet på dørterskelen til hans eget hjem er alle overbevist om at det er Craven selv som var det egentlige målet for drapet. Han blir derimot overbevist om at motivet var noe
Price
kr 99,00 - kr 10,89 kr 88,11
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Thomas Craven (Mel Gibson) er en durkdreven mordetterforsker i Boston-politiet. Når hans eneste barn, 24 år gamle Emma, blir myrdet på dørterskelen til hans eget hjem er alle overbevist om at det er Craven selv som var det egentlige målet for drapet.


Han blir derimot overbevist om at motivet var noe ganske annet, og setter i gang sin egen etterforskning rundt datterens hemmelige liv. Cravens enslige jakt fører ham inn i en farlig verden av dekkoperasjoner utført av store selskaper, mystisk innblanding fra regjeringshold og flere mord, og leder til den lyssky regjeringsagenten Darius Jedburgh - mannen som har blitt sendt for å slette alle beviser.


 


Actionthrilleren Edge Of Darkness er regissert av Martin Campbell, mannen som blant annet står bak James Bond-filmene Casino Royale og Goldeneye.

Specifications
Item No. 1862431NO
Utgitt 2010
Format Blu-ray
Sjanger Actionthriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 55 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk
    Loading
    Loading