This website uses cookies to enhance your experience.

Machine Gun Preacher (Blu-ray)

Item No. 137543
Dette er historien om Sam Childers, en tidligere narkodealer som er medlem av en motorsykkelgjeng. Han legger sitt gamle liv bak seg når han blir kristen, og vier sitt liv til å hjelpe hundrevis av sudanesiske barn som har blitt tvunget til å bli barnesoldater. Filmen er basert på den inspirerende
Price
kr 99,00 - kr 11,06 kr 87,94
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Dette er historien om Sam Childers, en tidligere narkodealer som er medlem av en motorsykkelgjeng. Han legger sitt gamle liv bak seg når han blir kristen, og vier sitt liv til å hjelpe hundrevis av sudanesiske barn som har blitt tvunget til å bli barnesoldater.


Filmen er basert på den inspirerende og sanne historien om Sam Childers, en forhenværende narkodealer og kriminell som gjennomgår en forbløffende forvandling og finner et uventet kall som redningsmann for hundrevis av kidnappede og foreldreløse barn. Gerard Butler (300) leverer en suveren rolle som Childers, den lidensapelige grunnleggeren av organisasjonen Angels of East Africa, i den prisbelønnede regissøren Marc Forsters (Monster’s Ball, Drageløperen) gripende historie om én manns reise til helvete og tilbake.

Specifications
Item No. B-5120
Utgitt 2012
Format Blu-ray
Sjanger Action, Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 9 minutter
Undertekst Norsk, svensk, finsk
    Loading
    Loading