This website uses cookies to enhance your experience.

Robin Hood (2010) (Blu-ray)

I en liten landsby i 1200-tallets England er korrupsjonen utbredt og innbyggerne kuet. Robin Hood og hans menn utfordrer den tyranniske sheriffen og maner til opprør for å endre maktbalansen mellom kongen og hans undersåtter. Fredløs eller helt, denne mannen fra enkle kår skal til evig tid bli
Price
kr 99,00 - kr 80,00 kr 19,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I en liten landsby i 1200-tallets England er korrupsjonen utbredt og innbyggerne kuet. Robin Hood og hans menn utfordrer den tyranniske sheriffen og maner til opprør for å endre maktbalansen mellom kongen og hans undersåtter.


Fredløs eller helt, denne mannen fra enkle kår skal til evig tid bli symbolet på frihet for folket. Historien om den legendariske skikkelsen har blitt gjenfortalt fra generasjon til generasjon av de mange som deler Robin Hoods umettelige behov for eventyr og rettferdighet.Oscar-vinner Russel Crowe gjenforenes med Gladiator-regissør Ridley Scott i dette storslåtte actioneventyret. Med på laget har de ytterligere to Oscar-vinnere i form av produsent Brian Grazer (Et Vakkert Sinn, American Gangster) og manusforfatter Brian Helgeland (L.A. Confidential, Green Zone), samt anerkjente skuespillere som Kate Blanchett, William Hurt og Max Von Sydow.

Specifications
Item No. 76NSB8276422
Utgitt 2010
Format Blu-ray
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Spilletid 2 timer 37 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading