This website uses cookies to enhance your experience.

The Complete Bourne 4 Movie Collection (Blu-ray)

Samleboks med de fire Bourne-filmene. The Bourne Identity (Hvem Var Jason Bourne?) - 2002 - Regi: Doug Liman Oscar-belønnede Matt Damon spiller hovedrollen i denne eksplosive og actionspekkede suksessfilmen som inneholder utrolige slåsskampscener. Jason Bourne blir funnet med hukommelsestap og to
Price
kr 199,00 - kr 100,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Samleboks med de fire Bourne-filmene.The Bourne Identity (Hvem Var Jason Bourne?) - 2002 - Regi: Doug Liman
Oscar-belønnede Matt Damon spiller hovedrollen i denne eksplosive og actionspekkede suksessfilmen som inneholder utrolige slåsskampscener. Jason Bourne blir funnet med hukommelsestap og to kulehull i ryggen, og oppdager at han har evner til å være en meget farlig mann. I forsøk på å finne nøkkelen til sin egen identitet, oppdager han den dødelige sannheten: Han er en amerikansk eliteagent som styresmaktene ikke lenger stoler på.


 


The Bourne Supremacy (Gåten Jason Bourne) - 2004 - Regi: Paul Greengrass
Hjemsøkt av mareritt og en fortid han ikke kan huske, flytter Jason Bourne (Matt Damon) og Marie (Franka Potente) fra by til by - og forsøker å til enhver tid holde seg ett skritt foran fienden. En dag, uten forvarsel, kan Jason bli dratt tilbake til den verdenen han håpet å ha forlatt for alltid. Når en agent dukker opp i den søvnige landsbyen som har vært deres hjem den siste tiden, må de legge hverdagen bak seg og komme seg unna. En katt-og-mus-jakt er i gang, og Treadstone-utdannede Jason Bourne må vende tilbake til livet som kaldblodig og profesjonell leiemorder.


 


The Bourne Ultimatum - 2007 - Regi: Paul Greengrass
Matt Damon er tilbake som Jason Bourne for et siste oppdrag i The Bourne Ultimatum. I oppfølgeren til Hvem var Jason Bourne og Gåten Jason Bourne har regissør Paul Greengrass igjen samlet Julia Stiles og Joan Allen, og introduserer David Strathairn og Paddy Considine i Bourne-universet.


Alt han vil er å forsvinne. I stedet er Jason Bourne nå jaktet på av folkene som gjorde ham til den han er. Han har mistet hukommelsen og kvinnen han elsket, men kan ikke stoppes av verken kuler eller en ny generasjon snikskyttere. Bourne har bare et mål: å gå tilbake til begynnelsen og finne ut hvem han var.


 


The Bourne Legacy - 2012 - Regi: Tony Gilroy
Manuskaperen bak filmserien, Tony Gilroy, inntar registolen i dette neste kapittelet av den enormt populære spionserien. I The Bourne Legacy utvider Gilroy Bourne-universet skapt av Robert Ludlum med et originalmanus som introduserer en ny helt - spilt av Jeremy Renner - hvis livsfarlige prøvelser utløses av hendelsene i de første tre filmene.


 


Skuespillere 
Brian Cox, Chris Cooper, David Strathairn, Edward Norton, Franka Potente, Jeremy Renner, Joan Allen, Julia Stiles, Matt Damon, Rachel Weisz
 

Specifications
Item No. 76NSB8292593
Utgitt 2002
Format Blu-ray
Sjanger Actionthriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 4
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading