This website uses cookies to enhance your experience.

The Equalizer (Blu-ray)

Denzel Washington spiller en tidligere black ops-soldat som tar opp kampen mot rusiske gangstere for å redde en ung jente. McCall (Denzel Washington) er en tidligere black ops-kommandant som har faket sin egen død for å kunne leve et rolig, anonymt liv i Boston. Når den unge jenta Teri (Chloë Grace
Price
kr 99,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Denzel Washington spiller en tidligere black ops-soldat som tar opp kampen mot rusiske gangstere for å redde en ung jente. McCall (Denzel Washington) er en tidligere black ops-kommandant som har faket sin egen død for å kunne leve et rolig, anonymt liv i Boston.


Når den unge jenta Teri (Chloë Grace Moretz) forsvinner fra nabolaget, bryter han protokollen sin og oppsøker de ultravoldelige, russiske gangsterne han mistenker har noe med saken å gjøre. De gamle instinktene hans vekkes til live igjen når han innleder et hevnkorstog mot alle som har gjort henne - og andre uskyldige mennersker - urett. Hvis noen har et problem, oddsene er imot dem og de ikke har noen andre å henvende seg til, så vil McCall hjelpe. Han er The Equalizer.
Specifications
Item No. 52GSB6233827
Utgitt 09.02.2015
Format Blu-ray
Sjanger Action, Thriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 12 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk
    Loading
    Loading