This website uses cookies to enhance your experience.

The Hard Way (Blu-ray)

Nick Lang (Fox) er en populær filmstjerne som desperat ønsker å komme vekk fra sitt snill-gutt image. Han tror at dersom han får innsikt i hvordan det foregår i den virkelige verden, vil han kunne få rollen som en tøff drapsetterforsker, og reiser fra Hollywood for å tilbringe noen uker på gatene i
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Nick Lang (Fox) er en populær filmstjerne som desperat ønsker å komme vekk fra sitt snill-gutt image.


Han tror at dersom han får innsikt i hvordan det foregår i den virkelige verden, vil han kunne få rollen som en tøff drapsetterforsker, og reiser fra Hollywood for å tilbringe noen uker på gatene i New York med etterforskeren John Moss (Woods). For en hardbarket, rett-på-sak politibetjent som er på sporet av en hensynsløs morder, er et slikt irriterende påheng det siste Moss trenger.


 


Men sjefen hans, som er en stor beundrer av filmene til Nick Lang, insisterer, og Moss må finne ut hvordan han kan få Lang unna veien, mens han selv jakter på morderen. Her er det non-stop action og latterkuler hele veien til et nervepirrende oppgjør i Times Square, hvor Lang og Moss endelig finner ut hvordan de skal komme overens... på den tøffe måten.

Specifications
Item No. 52GSB8304769
Utgitt 26.10.2015
Format Blu-ray
Sjanger Action, Komedie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 51 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk, engelsk
    Loading
    Loading