This website uses cookies to enhance your experience.

The Mad Max Collection (Blu-ray)

Før Mel Gibson fant sin plass i Hollywood, eide han lerretet som ikoniske Max Rockatansky. Her er alle de tre Mad Max-filmene samlet på Blu-ray - for første gang som ett sett. Mad Max (1979) I en ødelagt, nær fremtid er det en brutal motorsykkelgjeng som kontrollerer gatene. Gjengen terroriserer
Price
kr 249,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Før Mel Gibson fant sin plass i Hollywood, eide han lerretet som ikoniske Max Rockatansky. Her er alle de tre Mad Max-filmene samlet på Blu-ray - for første gang som ett sett.


Mad Max (1979)
I en ødelagt, nær fremtid er det en brutal motorsykkelgjeng som kontrollerer gatene. Gjengen terroriserer uskyldige sivile, ødelegger gatene og ler politiet opp i ansiktet. Men de har undervurdert én politimann: Max Rockatansky (Mel Gibson). Når de mishandler Max' bestevenn og familie, sender de ham ut på et vilt hevntokt.Mad Max 2 - The Road Warrior (1981)
Denne episke historien sender deg i full gass ut i det drømmeaktige landskapet til en postapokalyptisk fremtid. Mel Gibson spiller Max, den heroiske einstøingen som kjører gjennom ødemarken i et endeløst søk etter bensin. Han møter de bisarre krigerne som ledes av Humungus. De er kjent for aldri å ta fanger når de kan pulverisere dem i stedet.Mad Max 3 - Beyond Thunderdome (1985)
Mel Gibson spiller tittelhelten som kjemper mot barbarene i en postapokalyptisk fremtid, og denne gangen redder han en gruppe bortkomne barn. Superstjernen Tina Turner spiller en maktsyk domina i denne spennende, fartsfylte filmen med en av filmverdenens beste slåsscener der Max og den gladiatoraktige Blaster møtes

Specifications
Item No. 1000399336
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 18 år
Antall disker 3
Spilletid 4 timer 55 minutter
    Loading
    Loading