This website uses cookies to enhance your experience.

Underworld (Blu-ray)

I århundrer har krigen pågått mellom de sofistikerte, aristokratiske vampyrene og de aggressive, ville Lycans (varulvene). I menneskenes verden eksisterer disse skapningene mest som en myte, og ingen vil helt erkjenne deres eksistens. Men i skyggene pågår stadig deres kamp mot hverandre. En kamp som
Price
kr 99,00 - kr 60,00 kr 39,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I århundrer har krigen pågått mellom de sofistikerte, aristokratiske vampyrene og de aggressive, ville Lycans (varulvene). I menneskenes verden eksisterer disse skapningene mest som en myte, og ingen vil helt erkjenne deres eksistens.


Men i skyggene pågår stadig deres kamp mot hverandre. En kamp som ikke vil slutte før en av disse rasene er utryddet. Selene er en vampyrkriger med en personlig vendetta, ettersom hele hennes familie ble drept av varulvene. Hun oppdager at noen varulver planlegger å kidnappe den unge legen Michael. Selene bestemmer seg for å følge etter Michael i håp om å finne varulvene.


 


Og når de går til angrep, er hun der og forsvarer ham. Det hun ikke regner med, er hvordan hun er påvirket av Michael og hvordan dette får henne til å revurdere hele sin tilværelse.

Specifications
Item No. 1882531
Utgitt 2003
Format Blu-ray
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 56 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk
    Loading
    Loading