This website uses cookies to enhance your experience.

En Katt I Paris (Blu-ray)

Katten Dino lever et dobbeltliv. På dagtid er han en søt kattepus som tilhører Zoe, datteren til den kvinnelige politisjefen i Paris. Jenta har vært stum siden hennes far ble myrdet av storgangsteren Victor Costa. Om natten sniker Dino seg ut for å være sammen med Nico, tyven som elegant slenger seg
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Katten Dino lever et dobbeltliv. På dagtid er han en søt kattepus som tilhører Zoe, datteren til den kvinnelige politisjefen i Paris. Jenta har vært stum siden hennes far ble myrdet av storgangsteren Victor Costa. Om natten sniker Dino seg ut for å være sammen med Nico, tyven som elegant slenger seg fra tak til tak, alltid på jakt etter et verdifullt bytte. Dinos bekymringsløse katteliv blir med ett langt farligere når Nico faller i unåde hos Costa og hans bande. Og plutselig blir også Zoe blandet inn i bandittakrobatikken. Hun bør helst holde balansen!

Spennende En Katt I Paris ble nominert til Oscar for beste animasjonsfilm. Den håndtegnede filmen er et nydelig alternativ til masseproduserte dataanimerte tegnefilmer, med stemningsfulle film noir-inspirerte bilder fra Paris' bakgater og et jazz-inspirert lydbilde som gjør filmen til en flott opplevelse også for voksne. De norske stemmer leveres av blant andre Line Verndal, Per Christian Ellefsen og Kåre Conradi.
Specifications
Item No. B-5145
Utgitt 2010
Format Blu-ray
Sjanger Animasjon
Aldersgrense 7 år
Spilletid 1 t 15 min
Undertekst Norsk
Språk Norsk, Fransk
    Loading
    Loading