This website uses cookies to enhance your experience.

Sauls Sønn (Blu-ray)

Item No. 138032
Saul Ausländer er medlem av Sonderkommando, en gruppe jødiske fanger som tvinges til å hjelpe nazistene under massehenrettelser. Under oppryddingen i gasskammeret finner han en dag en ung gutt som han hevder er sin egen sønn. Mens Sonderkommandoen planlegger å gjøre opprør, bestemmer Saul seg for å
Price
kr 99,00 - kr 24,75 kr 74,25
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Saul Ausländer er medlem av Sonderkommando, en gruppe jødiske fanger som tvinges til å hjelpe nazistene under massehenrettelser.


Under oppryddingen i gasskammeret finner han en dag en ung gutt som han hevder er sin egen sønn. Mens Sonderkommandoen planlegger å gjøre opprør, bestemmer Saul seg for å gjøre det umulige: å redde barnets kropp fra flammene, finne en rabbi som kan lese sørgebønnen Kaddish og tilby gutten en verdig begravelse.Sauls sønn var en av filmene som fikk mest oppmerksomhet under filmfestivalen i Cannes, hvor den vant Grand Prix og filmkritikerprisen for beste film i hovedprogrammet. Den vant Golden Globe for beste fremmedspråklige film, og er Oscar-nominert i samme kategori. Sauls sønn er László Nemes debutfilm.

Specifications
Item No. B-5305
Utgitt 13.06.2016
Format DVD
Sjanger Drama, Krigsfilm, Thriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 47 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading