This website uses cookies to enhance your experience.

Bolt (Blu-ray)

I superhunden Bolts verden er hver dag fylt med farer, eventyr og spenning - helt til kameraene skrus av. Bolt er nemlig stjerne i en populær TV-serie, men han tror selv at det hele utspiller seg i virkeligheten! Når han rømmer fra studioet i Hollywood og ved en feiltagelse havner i New York,
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I superhunden Bolts verden er hver dag fylt med farer, eventyr og spenning - helt til kameraene skrus av. Bolt er nemlig stjerne i en populær TV-serie, men han tror selv at det hele utspiller seg i virkeligheten!


Når han rømmer fra studioet i Hollywood og ved en feiltagelse havner i New York, begynner hans hittil største eventyr - et møte med den tøffe virkeligheten! Kun bevæpnet med sine innbilte superkrefter begir han seg ut på reisen tilbake til Hollywood og sin eier Penny. Med på reisen får han to usannsynlige følgesvenner - den streetsmarte katten Mittens og tv-slaven Rhino, en hamster som forguder Bolt. Og med hjelp fra sine nye venner oppdager Bolt at det ikke alltid trengs superkrefter for å være en ekte helt.
Specifications
Item No. BNY6008656
Utgitt 2014
Format Blu-ray
Sjanger Barn
Aldersgrense 7 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 43 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk, engelsk
    Loading
    Loading