This website uses cookies to enhance your experience.

Dora Og Den Gyldne Byen (Blu-ray)

Oppdagelseslystne Dora har blitt tenåring og begynner på en skole i byen. Selv om hun har tilbrakt hele oppveksten i jungelen med ville dyr, er det ingenting mot utfordringene som venter på high school. Selv om hun er en fisk på land og raskt blir upopulær, så gir ikke Dora opp. Men når foreldrene
Price
kr 99,00 - kr 10,89 kr 88,11
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Oppdagelseslystne Dora har blitt tenåring og begynner på en skole i byen. Selv om hun har tilbrakt hele oppveksten i jungelen med ville dyr, er det ingenting mot utfordringene som venter på high school. Selv om hun er en fisk på land og raskt blir upopulær, så gir ikke Dora opp. Men når foreldrene hennes kidnappes, må hun og noen av hennes nye venner fra byen legge ut på et nytt jungeleventyr for å redde dem. Foreldrene vet nemlig hvor den hemmelige inkaskatten befinner seg, og mange er ute etter å finne den.

Dora og den gyldne byen er et underholdende actioneventyr i Indiana Jones-stil blandet med mye morsom humor. Hovedrollen som Dora spilles av stjerneskuddet og artisten, Isabela Moner, kjent fra blant annet Transformers og Instant Family.


Skuespillere
Isabela Moner Benicio Del Toro Michael Peña Eva Longoria
Specifications
Item No. N096140BSP01
Utgitt 10.02.2020
Format Blu-ray
Sjanger Familefilm
Aldersgrense 6
Spilletid 1 t 42 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading