This website uses cookies to enhance your experience.

KuToppen (Blu-ray)

KuToppen er en morsom og spennende norsk animasjonsfilm for barn, basert på gården KuToppen i Dyreparken, med mange gøyale karakterer! Klara er en ung bykalv med en drøm om å bli stor stjerne. En dag mottar hun et brev fra faren sin, oksen Mosk, som hun ikke har sett på mange år. Mosk vil at hun
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
KuToppen er en morsom og spennende norsk animasjonsfilm for barn, basert på gården KuToppen i Dyreparken, med mange gøyale karakterer!


Klara er en ung bykalv med en drøm om å bli stor stjerne. En dag mottar hun et brev fra faren sin, oksen Mosk, som hun ikke har sett på mange år. Mosk vil at hun skal besøke han på gården hans, Kutoppen, til sommeren. Moren til Klara har fortalt at Mosk er en stor rockestjerne og nå har Klara endelig muligheten til å bli kjent med han, overbevist om at han vil ha trua på at hun kan bli like stor stjerne som ham. Men overraskelsen er imidlertid stor når Klara kommer til KuToppen og oppdager at faren Mosk ikke er en rockestjerne. Han er bare en vanlig eplekakebonde. Og ikke nok med det: Han har fått kugalskap og vil miste gården sin om han ikke baker hundre eplekaker på en uke til kremmeren. Klara bestemmer seg for at hun skal redde gården, og ikke bare det, hun skal bake så gode eplekaker at hun vil bli kåret til den beste bakestjerna i verden og Kutoppen vil bli en stjernegård. Men utfordringene lurer: Klara kan ikke noe som helst om gårdsarbeid og noen saboterer kakebakingen?

Specifications
Item No. 2378531
Utgitt 11.02.2019
Format Blu-ray
Sjanger Animasjon
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 t 2 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading