This website uses cookies to enhance your experience.

Monsteruniversitetet (Blu-ray)

I denne sjarmerende filmen med stort hjerte og masse humor presenterer Disney•Pixar historien om hvordan de totalt forskjellige monstrene Mike og Sulley traff hverandre og ble bestevenner for livet. Helt siden Mike Wazowski var et lite enøyet monster har han drømt om å bli en profesjonell skremmer
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I denne sjarmerende filmen med stort hjerte og masse humor presenterer Disney•Pixar historien om hvordan de totalt forskjellige monstrene Mike og Sulley traff hverandre og ble bestevenner for livet.


Helt siden Mike Wazowski var et lite enøyet monster har han drømt om å bli en profesjonell skremmer når han blir stor, og han vet bedre enn noen annen at de beste skremmerne kommer fra Monsteruniversitetet (MU). Men planene hans blir satt ut av spill allerede i første semester når han som ambisiøs student blir kjent med den begavede James P. Sullivan. Det tar ikke lang tid før konkurransen dem i mellom kommer ut av kontroll, og de blir kastet ut av universitetet og skremmestudiet. Mike og Sulley innser da at de må lære å samarbeide med hverandre og i en gruppe med rare og egenartede monstre for å rette opp sine feil.Monsteruniversitetet på Disney Blu-ray byr på mye latter, og inneholder også den animerte kortfilmen The Blue Umbrella!

Specifications
Item No. BNY6035956
Utgitt 2013
Format Blu-ray
Sjanger Animasjon
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time 39 minutter
Undertekst Norsk
Språk Norsk, engelsk
    Loading
    Loading