This website uses cookies to enhance your experience.

Ponyo - På Klippen Ved Havet (Blu-ray)

Den japanske, Oscar-vinnende animasjonsmesteren Hayao Miyazakis er mannen bak filmer som Min Nabo Totoro, Det Levende Slottet og Prinsesse Mononoke. Med Ponyo På Klippen Ved Havet tar han for seg H.C. Andersens velkjente eventyr om den lille havfruen og har laget en herlig familiefilm om en liten
Price
kr 99,00 - kr 50,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den japanske, Oscar-vinnende animasjonsmesteren Hayao Miyazakis er mannen bak filmer som Min Nabo Totoro, Det Levende Slottet og Prinsesse Mononoke.


Med Ponyo På Klippen Ved Havet tar han for seg H.C. Andersens velkjente eventyr om den lille havfruen og har laget en herlig familiefilm om en liten gullfiskprinsesse som mer enn noe annet ønsker å bli menneske. I stil og tone kan Ponyo På Klippen Ved Havet minne om populære Min Nabo Totoro - fantasifull, varm og magisk underholdning for barn i alle aldre.Filmen handler om en ung gutt som blir venn med en merkelig utseende gullfisk som han kaller Ponyo. Hennes største ønske er å leve blant menneskene med gutten hun elsker. Den lille gutten tar henne med til pleiehjemmet der søsteren hans blir tatt vare på av noen snille gamle damer, og de blir alle like forskrekket når de hører Ponyo snakke. Hun forteller dem hvor mye hun liker den lille gutten, men Ponyos avgjørelse om å gi opp livet under havets overflate lager en sprekk i en eldgammel forbannelse. Verden er dermed i fare, og sammen må Ponyo og gutten gjøre det rette.

Specifications
Item No. 27422-3
Utgitt 2009
Format Blu-ray
Sjanger Anime
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time 37 minutter
Undertekst Norsk (Norsk / Japansk tale)
    Loading
    Loading