This website uses cookies to enhance your experience.

Prinsessen Og Frosken (Blu-ray)

Walt Disney Animation Studios presenterer musikalen Prinsessen Og Frosken, en animert komedie med handling lagt til New Orleans. Fra skaperne av Den Lille Havfruen og Aladdin kommer en moderne vri på en klassisk historie, med en nydelig jente ved navn Tiana, en froskeprins som desperat ønsker å bli
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Walt Disney Animation Studios presenterer musikalen Prinsessen Og Frosken, en animert komedie med handling lagt til New Orleans.


Fra skaperne av Den Lille Havfruen og Aladdin kommer en moderne vri på en klassisk historie, med en nydelig jente ved navn Tiana, en froskeprins som desperat ønsker å bli menneske igjen og et skjebnesvangert kyss som leder dem begge ut på et hysterisk eventyr gjennom Louisianas mystiske "bayous". Prinsessen Og Frosken markerer Disneys tilbakekomst til håndtegnet animasjon, regissert av John Musker og Ron Clements og med musikk av den Oscar-vinnende komponisten Randy Newman (Monsterbedriften, Biler, Toy Story).


 


I den amerikanske originalversjonen av filmen er det Anika Noni Rose (Dreamgirls) som spiller Tiana, mens vi på det norske lydsporet hører R&B-sangerinne Noora Noor i samme rolle.

Specifications
Item No. BNY6013256
Utgitt 2014
Format Blu-ray
Sjanger Barn
Aldersgrense 7 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 38 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk, engelsk
    Loading
    Loading