This website uses cookies to enhance your experience.

Ringeren I Notre Dame (Blu-ray)

Høyt over husene i Paris bor den pukkelryggede og godhjertede Quasimodo i ett av klokketårnene i den ruvende Notre Dame-katedralen. Her deler han tilværelse med tre helsprøe steinfigurer. Lengselsfullt stirrer han og de tre kompisene ned på torget der årets fest for gjøglere, narrer og vanlige folk
Price
kr 99,00 - kr 11,06 kr 87,94
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Høyt over husene i Paris bor den pukkelryggede og godhjertede Quasimodo i ett av klokketårnene i den ruvende Notre Dame-katedralen.
Her deler han tilværelse med tre helsprøe steinfigurer. Lengselsfullt stirrer han og de tre kompisene ned på torget der årets fest for gjøglere, narrer og vanlige folk pågår for fullt. Quasimodo vil så gjerne være med. Derfor trosser han den strenge formynderen Frollos forbud mot å forlate klokketårnet. Modig kaster han seg ut i det ukjente, til festen og den verdenen han så lenge har drømt om å være en del av. Vel ute møter han den vakre sigøynersken Esmeralda og hennes livlige geit Djali. Sammen dras de inn i et halsbrekkende eventyr fylt av spenning og overraskelser.
Specifications
Item No. BNY6032656
Utgitt 1996
Format Blu-ray
Sjanger Tegnefilm
Aldersgrense 7 år
Spilletid 1 time 27 minutter
Undertekst Norsk tale
    Loading
    Loading