This website uses cookies to enhance your experience.

The Boss Baby (Blu-ray)

Fra DreamWorks Animation, kommer nå filmen om en ganske så uvanlig baby. Han går med dress og stresskoffert, og har både stemmen og oppførselen til en voksen mann. The Boss Baby er en hysterisk morsom historie om hvordan en hel familie kan bli snudd på hodet når yngstemann, Tim på 7 år, får en ny
Price
kr 99,00 - kr 10,89 kr 88,11
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Fra DreamWorks Animation, kommer nå filmen om en ganske så uvanlig baby. Han går med dress og stresskoffert, og har både stemmen og oppførselen til en voksen mann.


The Boss Baby er en hysterisk morsom historie om hvordan en hel familie kan bli snudd på hodet når yngstemann, Tim på 7 år, får en ny lillebror. Det hele er fortalt fra hans perspektiv, og som barn flest har han en ganske vill fantasi... Dette er en hjertevarm og morsom film som vil treffe hvert eneste medlem i familien.Med norske stemmer av blant annet: Johan Golden, Morten Røhrt, Lars Sundsbø, Henriette Steensrup, Jan Gunnar Røise, Tobias Asphol, Jan Sælid og Øyvind B. Lyse.I filmens originalversjon finner vi stemmene til blant annet Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmi Kimmel, Lisa Kudrow, Tobey Maguire og Miles Christopher Bakshi.

Specifications
Item No. 52GSB8314877
Utgitt 04.09.2017
Format Blu-ray
Sjanger Animasjon
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time 37 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading