This website uses cookies to enhance your experience.

To På Rømmen (Blu-ray)

To På Rømmen er Walt Disney Pictures' 50. helaften tegnefilm, en actionspekket og nervepirrende musikalkomedie om jenta bak to meter med magisk, gyllent hår. Filmen er basert på det klassiske eventyret av Brødrene Grimm, med musikk av flere ganger Oscar-vinnende Alan Menken (Den Lille Havfruen,
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
To På Rømmen er Walt Disney Pictures' 50. helaften tegnefilm, en actionspekket og nervepirrende musikalkomedie om jenta bak to meter med magisk, gyllent hår. Filmen er basert på det klassiske eventyret av Brødrene Grimm, med musikk av flere ganger Oscar-vinnende Alan Menken (Den Lille Havfruen, Skjønnheten Og Udyret, Aladdin og Pocahontas)


Prinsesse Rapunzel ble stjålet fra foreldrenes slott da hun var baby. Nå er hun innelukket i et hemmelig tårn og lengter etter eventyr, så som oppfinnsom og bestemt tenåring reiser hun ut på en hårreisende eskapade med hjelp fra en feiende flott banditt. Med hemmeligheten om sin kongelige herkomst på vektskålen, og jaget av de som holdt henne fanget, opplever Rapunzel og hennes kumpan et eventyr fylt av hjerte, humor og hår - masse hår.
Specifications
Item No. BNY6016656
Utgitt 2011
Format Blu-ray
Sjanger Animasjon
Aldersgrense 7 år
Spilletid 1 time 40 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk, engelsk
Språk Norsk, engelsk
    Loading
    Loading