This website uses cookies to enhance your experience.

Mennesket Mot Naturen (Blu-ray)

"Mennesket mot naturen" følger i fotsporene til Planeten vår (Planet Earth) og Det fantastiske livet (Life). En fantastisk feiring av det fantastiske, komplekse, dype og noen ganger utfordrende forholdet mellom menneskeheten og naturen. Hver episode tar deg til de mest ekstreme delene av planeten
Price
kr 199,00 - kr 100,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"Mennesket mot naturen" følger i fotsporene til Planeten vår (Planet Earth) og Det fantastiske livet (Life).
En fantastisk feiring av det fantastiske, komplekse, dype og noen ganger utfordrende forholdet mellom menneskeheten og naturen.


Hver episode tar deg til de mest ekstreme delene av planeten vår: Fra det kalde Arktis til dampende regnskoger, fra bitte små øyer i store hav til solsvidde ørkener, har folk funnet bemerkelsesverdige måter å tilpasse seg og overleve i de tøffest tenkelige miljøer. Vi har gjort dette ved å utnytte vårt enorme mot og oppfinnsomhet, og samtidig lære å leve med og utnytte de andre som deler disse ville steder.Crewet bak serien har filmet ca. 80 ulike steder, og de gir deg mange historier som aldri har blitt fortalt på tv før. Det er filmet med HD-kameraer og toppmoderne utstyr fra lufta, fra bakken og under vann. Resultatet: En "kinoopplevelse" du aldri før har opplevd!

Specifications
Item No. 7036984602438
Utgitt 2010
Format Blu-ray
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 2
Spilletid 6 timer 35 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading