This website uses cookies to enhance your experience.

Naturen Og Vår Siviliasjon (Blu-ray)

Denne nyskapende serien avslører den storslåtte historien om hvordan naturkreftene på planeten, har formet menneskelig sivilisasjon. Den tradisjonelle fortolkningen av menneskets historie har fokusert mest på de menneskelige faktorene, men faktorer som jordens geologi, miljø og klima har også vært
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Denne nyskapende serien avslører den storslåtte historien om hvordan naturkreftene på planeten, har formet menneskelig sivilisasjon.


Den tradisjonelle fortolkningen av menneskets historie har fokusert mest på de menneskelige faktorene, men faktorer som jordens geologi, miljø og klima har også vært med og påvirket vår historie – men hvordan og i hvor stort omfang?Denne serien viser for første gang hvordan disse faktorene har hatt innflytelse på alle aspekter av historien fra kunst til industri, fra religion til krig, og hvorfor noen samfunn har klart seg og andre ikke. Her utforsker vi forholdet mellom jordens indre og utviklingen av den menneskelige sivilisasjonen. Vi besøker en usedvanlig krystallgrotte i Mexico, dykker ned i et hull i Irans ørken og kravler gjennom en syv tusen år gammel underjordisk tunnel i Israel. Gjennom å besøke noen av de mest ikoniske stedene i vår historie, gir serien oss et nytt perspektiv på hvem vi er i dag.

Specifications
Item No. 7036984602445
Utgitt 2009
Format Blu-ray
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense 7 år
Antall disker 2
Spilletid 4 timer 56 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading