This website uses cookies to enhance your experience.

Planeten Vår (Blu-ray)

Fra teamet bak den prisbelønnede serien The Blue Planet kommer denne unike og praktfulle dokumentarserien, mesterlig fortalt av David Attenborough. Med 11 fantastiske episoder har BBC skapt en sann hyllest til vår planet. Vi følger resultatene av fem års opptak og over 40 fotografers filming i 62
Price
kr 249,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Fra teamet bak den prisbelønnede serien The Blue Planet kommer denne unike og praktfulle dokumentarserien, mesterlig fortalt av David Attenborough.


Med 11 fantastiske episoder har BBC skapt en sann hyllest til vår planet. Vi følger resultatene av fem års opptak og over 40 fotografers filming i 62 land. Planeten Vår viser deg steder og dyr som aldri tidligere er fanget av en kameralinse.


Denne fantastiske tv-serien kombinerer sjeldne bilder i utenkelig målestokk, umulige innspillingssteder og utrolige øyeblikk med jordens mest elskede, villeste og mest flyktige vesener. Fra Nepals mektige fjell til Amazonas' frodige regnskog, fra Saharas skulpturelle sanddyner til polenes gnistrende is, tar den deg med på en uforglemmelig reise gjennom utfordrende årstider og den daglige kampen for tilværelsen på jordens mest ekstreme tilholdssteder.


 


Serien gir et omfattende innblikk i hvor mangfoldig og vakker planeten vår er. Med teknikkens hjelp får vi i tillegg følge evolusjonen gjennom flere tusen år i ulike miljøer, og komme til hvor ingen kameraer kan nå - ned i et vulkanutbrudd og helt inn til jordens innerste kjerne. Med et budsjett uten like, overveldende fotografering og unike og spesialutviklede filmteknikker, tar Planeten Vår deg med til steder du aldri før har sett for å oppleve lyder og bilder som du kanskje aldri får se igjen.

Specifications
Item No. 1300809
Utgitt 2006
Format Blu-ray
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 4
Spilletid 9 timer 23 minutter
Undertekst Norsk, svensk, finsk
    Loading
    Loading