This website uses cookies to enhance your experience.

Bak Murene - Jamesy Boy (Blu-ray)

Dette er den sanne historien om tenåringen James Burns som på tross av at han innerst inne er en bra gutt, blir involvert i bandemiljøet i Denver. Derfra er det ikke langt til fengselet hvor sadistiske vakter og brutale medfanger forvandler livet hans til et helvete. Redningen kommer til slutt fra
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Dette er den sanne historien om tenåringen James Burns som på tross av at han innerst inne er en bra gutt, blir involvert i bandemiljøet i Denver.


Derfra er det ikke langt til fengselet hvor sadistiske vakter og brutale medfanger forvandler livet hans til et helvete. Redningen kommer til slutt fra uventet hold i form av en eldre innsatt, Conrad. Han viser James at det finnes en vei ut av et liv fylt med vold og kriminalitet.Gå ikke glipp av denne harde og tøffe fengselsfilmen! I rollen som James Burns møter vi det nye stjerneskuddet Spencer Lofranco (Unbroken) og mer erfarne stjerner som den Oscarnominerte James Woods, den Golden Globe-belønnede Wing Rhames (Mission: Impossible-filmene), Mary-Louise Parker (Golden Globe-belønnet for TV-serien Weeds) og Taissa Farmiga, Veras yngre søster kjent fra The Bling Ring.

Specifications
Item No. AWE0644NBD
Utgitt 2014
Format Blu-ray
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 49 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading