This website uses cookies to enhance your experience.

Lore (Blu-ray)

Hitler er død, krigen er over, Tyskland invaderes og kastes ut i materiell nød. For mange tyskere er overgangen fra gamle til nye sannheter kanskje det vanskeligste av alt. Fjorten år gamle Lore er eldste datter i en offisersfamilie, og opplært til å bli en god nazist. Når foreldrene innser at
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Hitler er død, krigen er over, Tyskland invaderes og kastes ut i materiell nød. For mange tyskere er overgangen fra gamle til nye sannheter kanskje det vanskeligste av alt.


Fjorten år gamle Lore er eldste datter i en offisersfamilie, og opplært til å bli en god nazist. Når foreldrene innser at slaget er tapt og overgir seg til de allierte, får hun ansvar for å lede søskenflokken på fem fra Bayern i sør til tryggheten på mormorens gård i Hamburg i nord. "Ikke glem hvem du er", sier moren til Lore. Men Lore oppdager gradvis hva det er foreldrene har vært med på, og at hun bare er en flyktning som alle andre.Cate Shortland har skapt en sanselig film, skutt i sterke farger og full av illevarslende og vakre scener. Lore er en fortelling om det totale nederlag på et samfunnsmessig og psykologisk plan, om barn som arver foreldrenes synder, og om en ung jentes oppdagelse av verden.

Specifications
Item No. AWE0508NBD
Utgitt 2013
Format Blu-ray
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 44 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading