This website uses cookies to enhance your experience.

Mamma (Blu-ray)

Mamma handler om en mor og en sønn, som bare har hverandre. De strever med å finne en harmonisk måte å leve livene sine på, men elsker hverandre mer enn noe annet. Diana er 46 år, men kler seg yngre, og kaller seg Die. Hennes sønn Steve er 15 år, og har ADHD. Når Die tar Steve ut av institusjonen
Price
kr 99,00 - kr 11,06 kr 87,94
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Mamma handler om en mor og en sønn, som bare har hverandre. De strever med å finne en harmonisk måte å leve livene sine på, men elsker hverandre mer enn noe annet.


Diana er 46 år, men kler seg yngre, og kaller seg Die. Hennes sønn Steve er 15 år, og har ADHD. Når Die tar Steve ut av institusjonen som er på nippet til å sende ham videre til ungdoms-anstalt, blir de helt alene om å få tilværelsen til å gå opp.Steve er eksplosiv, i sitt uttrykk for både kjærlighet og sinne, mens Die er sta, stolt og sårbar. Når deres nabo Kyla, en tidligere lærerinne som nå er tilbaketrukket husmor, kommer inn i livene til Die og Steve, oppstår en treenighet som driver historien til det uforutsigbare. Når skal Steve vokse opp, og hvordan? Og hvem er Mamma?Når de vakre bildene, og filmens fengende rytme og musikalitet i tillegg er så medrivende, blir Mamma en film helt utenom det vanlige. Xavier Dolan plukker opp arven etter den span­ske mesteren Pedro Almodóvar (Alt om min mor, Snakk til henne), og med Mamma byr han på en filmopplevelse av aller sterkeste sort.

Specifications
Item No. AWE5065NBD
Utgitt 2014
Format Blu-ray
Sjanger Drama
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 12 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading