This website uses cookies to enhance your experience.

Silver Linings Playbook (Blu-ray)

Bradley Cooper og Jennifer Lawrence storspiller i dette dramaet som har høstet hele åtte Oscar-nominasjoner, inkludert beste mannlige og kvinnelige hovedrolle, beste film og beste regissør (Lawrence vant i sin kategori). Pat Solatano har mistet alt - huset, jobben og kona. Etter å ha tilbragt åtte
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Bradley Cooper og Jennifer Lawrence storspiller i dette dramaet som har høstet hele åtte Oscar-nominasjoner, inkludert beste mannlige og kvinnelige hovedrolle, beste film og beste regissør (Lawrence vant i sin kategori).Pat Solatano har mistet alt - huset, jobben og kona. Etter å ha tilbragt åtte måneder på en institusjon, flytter han inn hos foreldrene. Pat er fast bestemt på å gjenoppbygge livet sitt, å være positiv og å gjenforenes med kona, til tross for et vanskelig brudd.


Derfor kompliseres situasjonen ytterligere når Pat møter Tiffany, ei mystisk jente med sine egne problemer. Tiffany tilbyr seg å hjelpe Pat å finne tilbake til kona, men bare hvis han vil gjøre noe veldig viktig for henne i retur. Etter hvert som de jobber hardt for å holde det de har lovet hverandre, knyttes et bånd mellom dem. Snart tør de begge håpe på en lysere tilværelse.


Silver Linings Playbook er regissert av David O. Russell (The Fighter, Three Kings). Birollene fylles av blant andre Robert De Niro, Julia Stiles og Chris Tucker.

Specifications
Item No. B-5187
Utgitt 2012
Format Blu-ray
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 2 time 2 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading