This website uses cookies to enhance your experience.

St. Elmos Fire (Blu-ray)

Item No. 150825
Det sies at det virkelige livet begynner etter skolen - men hvem har tid til å vente på det? Her møtes store deler av The Brat Pack i en ekte 80-tallsklassiker! Filmen handler om syv venner, nylig uteksaminerte fra college, som leter etter sin plass i den "virkelige" verden. Hvilken vei skal de gå?
Price
kr 99,00 - kr 11,06 kr 87,94
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Det sies at det virkelige livet begynner etter skolen - men hvem har tid til å vente på det? Her møtes store deler av The Brat Pack i en ekte 80-tallsklassiker!


Filmen handler om syv venner, nylig uteksaminerte fra college, som leter etter sin plass i den "virkelige" verden. Hvilken vei skal de gå? Hvilket yrke skal de velge, og ikke minst - hvem skal de velge å dele livet med? Leslie og Alex prøver å redde en etterhvert oppsmuldret romanse, mens sjenerte Wendy prøver å skjule sin kjærlighet til Billy. Kevin er en kynisk forfatter som ikke har særlig til overs for kjærlighet, før han oppdager at han er forelsket i dama til bestekameraten. Jus-studenten Kirbo er derimot besatt av en eldre kvinne, mens nevrotiske Jules lever litt på kanten av stupet. Med stamplassen St. Elmo's i bakgrunnen, elsker, bedrar og støtter de hverandre som bare bestevenner kan.Skuespillere 
Ally Sheedy, Andie MacDowell, Andrew McCarthy, Demi Moore, Emilio Estevez, Judd Nelson, Rob Lowe

Specifications
Item No. SGSB10756
Utgitt 1985
Format Blu-ray
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 44 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading