This website uses cookies to enhance your experience.

The Charge Of The Light Brigade (Blu-ray)

Item No. 124964
Den britiske kaptein Nolan (Hemmings) er en dedikert offiser som avskyr hans sjef, Lord Cardigan (Howard). Lord Raglan (Gielgud) er en tåpelig offiser med feilslått politikk og en sviktende hukommelse. Sammen er de sendt til Tyrkia for å stoppe en russisk invasjon, og arrogant og inkompetent som de
Price
kr 99,00 - kr 11,06 kr 87,94
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den britiske kaptein Nolan (Hemmings) er en dedikert offiser som avskyr hans sjef, Lord Cardigan (Howard). Lord Raglan (Gielgud) er en tåpelig offiser med feilslått politikk og en sviktende hukommelse. Sammen er de sendt til Tyrkia for å stoppe en russisk invasjon, og arrogant og inkompetent som de er, de sender hundrevis av kavaleri til den visse død i en slutt som er både "appalling and fantastic".


Regissør Tony Richardson (Tom Jones) gir oss denne fantastiske gjenfortelling av de tragiske hendelsene under Krimkrigen. Trevor Howard, John Gielgud, David Hemmings og Vanessa Redgrave er å gjøre denne episke politisk satire til en "bemerkelsesverdig prestasjon" (Box office) som alltid vil stå som et eksempel på fremragende kino.

Specifications
Item No. 62312NO-BR
Utgitt 1968
Format Blu-ray + DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Spilletid 2 timer 5 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading