This website uses cookies to enhance your experience.

The Motorcycle Diaries + 2 Bonus filmer (Blu-ray)

1952 legger den alvorlige medisinstudenten Ernesto Guevara de la Serna (Che Guevara) og hans venn, den kvinneglade biokjemikeren Alberto Granado ut på en reise for å oppdage det virkelige Sør-Amerika. De starter turen som romantiske svermere, men på den åtte måneder lange reisen setter møtet med
Price
kr 149,00 - kr 16,39 kr 132,61
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
1952 legger den alvorlige medisinstudenten Ernesto Guevara de la Serna (Che Guevara) og hans venn, den kvinneglade biokjemikeren Alberto Granado ut på en reise for å oppdage det virkelige Sør-Amerika.


De starter turen som romantiske svermere, men på den åtte måneder lange reisen setter møtet med kuede arbeidere og en koloni av spedalske varige spor og leder dem inn i andre livsløp...


 


Bonusfilmer:


The Traveler


På en mørk julaften i en liten by dukker det opp en fremmed som snart skal forvandle den stille kvelden. Den mystiske mannen, som går under navnet Mr. Nobody, kommer inn på politistasjonen for å avgi en tilståelse. Ettersom natten skrider frem oppdager sheriffene på nattevakt at det slettes ikke er hvem som helst de har med å gjøre, men en hevngjerrig morder hvis fortid truer med å hjemsøke dem alle.


 


The Hunting Party


“I krig er det du ser, og det som egentlig skjer, av og til to helt forskjellige ting.”


 


Nyhetsreporter Simon Hunt og kameramann Duck har jobbet i verdens voldsomste krigssoner: fra Bosnia til Irak, fra Somalia til El Salvador. Sammen har de snodd seg unna kuler, levert skarpe reportasjer og høstet Emmy-priser. Så, en forferdelig dag i en bosnisk landsby, forandres alt. Under en direktesending på riksdekkende TV, kollapser Simon fullstendig. Fra da av blir Duck forfremmet mens Simon bare forsvinner.


 


Fem år senere vender Duck tilbake til Sarajevo med den ferske reporteren Benjamin for å dekke femårsjubileet for krigens slutt. Simon dukker opp, et spøkelse fra fortiden, med løfter om en eksklusiv verdensnyhet. Han overbeviser Duck om at han vet hvor Bosnias mest ettersøkte krigsforbryter ”The Fox” befi nner seg. Bevæpnet med kun falsk informasjon legger Simon, Duck og Benjamin ut på et farlig oppdrag som fører dem dypt inn i fi endtlig territorium.


 


Vil de overleve lenge nok til å gjøre sitt livs scoop?

Specifications
Item No. SMDVDS000327
Utgitt 2004
Format Blu-ray
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Antall disker 3
Spilletid 4 timer 37 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk
    Loading
    Loading