This website uses cookies to enhance your experience.

The Walk (Blu-ray)

Historien om den franske kunstneren Philippe Petit, som i 1974 satte seg som må å krysse gapet mellom tvillingtårnene på World Trade Center på line. Hold deg fast i kinosetet, og opplev svimlende 3D-effekter ulikt noe annet du har sett tidligere! Tolv menn har gått på månen, men kun én mann -
Price
kr 99,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Historien om den franske kunstneren Philippe Petit, som i 1974 satte seg som må å krysse gapet mellom tvillingtårnene på World Trade Center på line. Hold deg fast i kinosetet, og opplev svimlende 3D-effekter ulikt noe annet du har sett tidligere!


Tolv menn har gått på månen, men kun én mann - Philippe Petit (Joseph Gordon-Lewitt) - gikk på line mellom tårnene på World Trade Center. Ved hjelp av sin balansekunstermentor (Ben Kingsley), kjæreste (Charlotte Le Bon) og et team med frivillige hjelpere, bestemmer Phillipe Petit seg for å gjennomføre det umulige. Men utfordringen er ikke bare å overleve bragden. For i det hele tatt å komme så langt, må en line spennens opp mellom de to tårnene - uten at noen legger merke til det. Filmen er laget av den kjente regissøren, Robert Zemeckis (Forrest Gump, Cast Away, Tilbake til fremtiden-trilogien).
 


 


Skuespillere
Ben Kingsley, Charlotte Le Bon, James Badge Dale, Joseph Gordon-Levitt

Specifications
Item No. 52GSB6235787
Utgitt 07.03.2016
Format Blu-ray
Sjanger Drama
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 3 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading