This website uses cookies to enhance your experience.

Tim Burton - The Collection Pack (Blu-ray)

  Charlie Og Sjokoladefabrikken (2005) Hvilke underlige verk venter på deg I Willy Wonka sin fabrikk? Finn ut og la deg blende av denne fortryllende filmen basert på Roald Dahls barnebok. Sweeney Todd: Demonbarbereren fra Fleet Street (2007) Benjamin Barker kommer hjem til London etter 15 år i
Price
kr 249,00 - kr 150,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 


Charlie Og Sjokoladefabrikken (2005)
Hvilke underlige verk venter på deg I Willy Wonka sin fabrikk? Finn ut og la deg blende av denne fortryllende filmen basert på Roald Dahls barnebok.Sweeney Todd: Demonbarbereren fra Fleet Street (2007)
Benjamin Barker kommer hjem til London etter 15 år i fengsel, uskyldig dømt. Han sverger hevn over dommeren som ødela livet hans, og sammen med fru Nellie Lovett lager Barker oppskriften på en makaber suksess: tett barbering og paibaking.Corpse Bride (2005)
Historien finner sted i en kald, mørk viktoriansk by, en parodi på det aristokratiske England. Den nervøse unge mannen Victor, skal gifte seg med den vakre unge Victoria Everglot. Victor er ikke særlig begreistret for tanken om et arrangert ekteskap før han møter den sjarmerende Victoria ansikt til ansikt. Men etter å ha klart å ødelegge bryllupsseremonien, fordi han er så nervøs at han ikke husker ekteskapsløftene, får han beskjed av pastoren om ikke å komme tilbake før han har lært seg ekteskapsløftene, og løper ut i skogen.Dark Shadows (2012)
Vampyren Barnabas har vært innestengt I en kiste I 200 år og når han endelig slipper fri er alt og alle han en gang kjente borte. Han oppsøker sine levende slektninger, som viser seg å trenge beskyttelse.

Specifications
Item No. 1000517873
Utgitt 2014
Format Blu-ray
Sjanger Fantasy, Drama
Aldersgrense 11
Antall disker 4
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading