This website uses cookies to enhance your experience.

Julekongen (Blu-ray)

Kevin er 9 år og bor på Sølvskogen. Far er revisor og jobber for Randi Krohn som eier hele bygda. Mor er politi, lillesøster tror hun er en prinsesse, og storesøstrene krangler hele tiden. Det er snart jul, og familien har nettopp fått beskjed om at de må feire jul hos Kevins plageånd, Peder Krohn.
Price
kr 249,00 - kr 50,00 kr 199,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Kevin er 9 år og bor på Sølvskogen.

Far er revisor og jobber for Randi Krohn som eier hele bygda. Mor er politi, lillesøster tror hun er en prinsesse, og storesøstrene krangler hele tiden. Det er snart jul, og familien har nettopp fått beskjed om at de må feire jul hos Kevins plageånd, Peder Krohn.

Men så oppdager Kevin en tunnel som fører til en skjult ridderdal. Her har vinteren vært borte i 10 år, og det blir stor oppstandelse når Kevin tar med snø fra Sølvskogen. Innbyggerne i Ridderdalen tror at Kevin har magiske evner og kroner ham til konge. Men hvor har den egentlige kongen og dronningen blitt av? Nå er det opp til Kevin å redde jula - både for sin egen familie og for folkene i Ridderdalen.

NRK-serien Julekongen er en klassisk og tidløs fortelling om vennskap, riddere, magiske krefter og om å finne styrken i seg selv. Historien er fortalt med spenning, magi og humor - og ikke minst god julestemning.

Skuespillere
Bjarte Tjøstheim, Emma Rebecca Storvik, Gisken Armand, Oscar Reistad Fosse, Tone Mostraum, Vetle Qvenild Werring
Specifications
Item No. BNY6035356
Utgitt 2012
Format Blu-ray
Sjanger TV-serie
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 3
Spilletid 9 timer 36 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading