This website uses cookies to enhance your experience.

Julenissens Datter (Blu-ray)

Item No. 110422
Et forrykende juleeventyr om Lucia som synes det er urettferdig at bare guttene får sjansen til å bli julenisse På Grønland bor 12 år gamle Lucia med foreldrene sine Claudia og Julius (bedre kjent som Julenissen). Lucia går til International Santa Claus School. Hun har aller mest lyst til å bli
Price
kr 99,00 kr 129,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Et forrykende juleeventyr om Lucia som synes det er urettferdig at bare guttene får sjansen til å bli julenisse

På Grønland bor 12 år gamle Lucia med foreldrene sine Claudia og Julius (bedre kjent som Julenissen). Lucia går til International Santa Claus School. Hun har aller mest lyst til å bli julenisse, men det kan hun ikke for det er bare guttene som får gå i julenisseklassen. Det synes Lucia er urettferdig, men hennes far Julius mener hun må følge tradisjonene og bli nissekone, akkurat som sin mor.

Når Lucia fortsetter å protestere, gir Julenisseskolen henne en sjanse til å bevise at hun kan bli en like god nisse en som guttene. Hun må oppfylle menneskegutten Alberts største juleønske: At faren hans skal bli frisk for han lider av en mystisk sykdom. Da det går opp for Lucia at Alberts far har blitt smittet av den onde Krampus, forstår hun at hun må løse en nesten umulig oppgave - hun blir nødt til å finne Krampus for at Alberts far skal ha en sjanse.

Nå starter et forrykende juleeventyr som går over berg og dal da Lucia reiser ned til Danmark for å jakte på Krampus.

Skuespillere
Ella Testa Kusk, Peter Sejer Winther, Martin Buch, Mia Lyhne, Ulf Pilgaard
Specifications
Item No. 1155-91N0
Utgitt 11.11.2019
Format Blu-ray
Sjanger Familiefilm
Aldersgrense 6
Spilletid 1 t 33 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading