This website uses cookies to enhance your experience.

Oppdrag Redd Julenissen (Blu-ray)

Item No. 114160
Den håpløse alven Bernard drømmer om å bli oppfinner. Men han er en tosk blant alle de andre alvene, fordi hans oppfinnelser alltid mislykkes. En dag blir Julenissen kidnappet og Bernard vil nå ha en perfekt mulighet til å vise hva han er verdt. Han må redde julenissen fra den onde Neville
Price
kr 99,00 - kr 11,06 kr 87,94
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den håpløse alven Bernard drømmer om å bli oppfinner. Men han er en tosk blant alle de andre alvene, fordi hans oppfinnelser alltid mislykkes.

En dag blir Julenissen kidnappet og Bernard vil nå ha en perfekt mulighet til å vise hva han er verdt. Han må redde julenissen fra den onde Neville Baddington og hans onde mor Vera, som er fast bestemt på å avsløre julenissens stor hemmelighet: hvordan han leverer gaver over hele verden i løpet av en natt. Bernard vet at julenissen bruker en tidsmaskin til å reise tilbake i tid, så han har tid til å sette alle gavene klare for alle verdens barn før de våkner. Bernard bestemmer seg for å bruke tidsmaskinen til sin fordel ved å reise tilbake i tid og hindre kidnapping av Julenissen, og dermed redde julen.
Specifications
Item No. 1502-31N0
Utgitt 2013
Format Blu-ray
Sjanger Barn
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time 20 minutter
Undertekst Norsk tale
    Loading
    Loading