This website uses cookies to enhance your experience.

The Holiday (Blu-ray)

Item No. 121636
Etter hver sin strie tørn med mannfolktrøbbel trenger både Amanda Woods (Cameron Diaz) og Iris Simpkins (Kate Winslet) sårt en forandring. De to kvinnene kunne ikke vært mer forskjellige - den ene bor i et koselig, engelsk hus og den andre i en flott villa i Hollywood - men etter å ha blitt kjent på
Price
kr 99,00 - kr 50,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Etter hver sin strie tørn med mannfolktrøbbel trenger både Amanda Woods (Cameron Diaz) og Iris Simpkins (Kate Winslet) sårt en forandring.

De to kvinnene kunne ikke vært mer forskjellige - den ene bor i et koselig, engelsk hus og den andre i en flott villa i Hollywood - men etter å ha blitt kjent på nett bestemmer de seg for å bytte bolig i ferien. De reiser i hver sin retning og befinner seg med ett helt alene på et fremmed sted, men ingen av dem forblir fremmede i sine nye omgivelser særlig lenge. Adresseskiftet leder nemlig dem begge til det siste de forventet eller ønsket - en ny romanse.

Diaz og Winslet er bare to av stjernene i The Holiday, hvor vi også møter Jude Law, Jack Black, Eli Wallach, Ed Burns og Rufus Sewell. Manusforfatter og regissør Nancy Meyers (It's Complicated, Når Du Minst Venter Det) serverer her en varm og romantisk komedie om kjærlighetens uransakelige veier.

Skuespillere
Cameron Diaz, Jack Black, Jude Law, Kate Winslet
Specifications
Item No. 52GSB8278920
Utgitt 2006
Format Blu-ray
Sjanger Komedie
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 2 t 16 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading