This website uses cookies to enhance your experience.

Karsten Og Petras Vidunderlige Jul (Blu-Ray)

Karsten Og Petras Vidunderlige Jul er en fargerik og fantasifull film basert på Tor Åge Bringsværd og Anne G. Holts populære bøker om de to 5-åringene og deres livlige, underfundige kosedyr. Karsten og Petra gleder seg veldig til jul, og sammen med kosedyrene frøken Kanin og Løveungen teller de
Price
kr 99,00 - kr 10,89 kr 88,11
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Karsten Og Petras Vidunderlige Jul er en fargerik og fantasifull film basert på Tor Åge Bringsværd og Anne G. Holts populære bøker om de to 5-åringene og deres livlige, underfundige kosedyr.

Karsten og Petra gleder seg veldig til jul, og sammen med kosedyrene frøken Kanin og Løveungen teller de utålmodig ned til julaften. Petra er ekstra spent fordi Bassa skal ha valper - og fordi julenissen kanskje kommer inn til henne i år, og ikke bare legger gavene utenfor døra slik han pleier. Når morfar forteller at han skal feire julaften på hytta til kjæresten Esther, må de to bestevennene legge en plan for å få ham til å ombestemme seg. Dermed går de i gang med å lage verdens aller, aller, aller beste julestemning!
Specifications
Item No. 460582
Utgitt 2015
Format Blu-ray
Sjanger Barn
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 1
Spilletid 1 time 15 minutter
Undertekst Norsk, engelsk
    Loading
    Loading